Hvor hurtigt kan OK levere fyringsolie?

Vi leverer normalt fyringsolie inden for 5 hverdage efter, at du har bestilt. Står du pludselig i en akut situation, gør vi alt, hvad vi kan for at levere olien hurtigt til dig. Ring til os på 70 10 20 33.

Vi tager dog forbehold for perioder med stor belastning på vores distribution. Så vil du være på den sikre side, er det bedst, at du bestiller din fyringsolie i god tid.

Ved levering af fyringsolie samme dag opkræves et tørløbsgebyr på 300,00 kr. inkl. moms.

Hos OK har vi en service, vi kalder automatisk olielevering. Er du tilmeldt automatisk olielevering, slipper du for selv at gå og holde øje med, om der er olie på tanken. Vi kommer helt automatisk med olien, når det er tid.

Læs om automatisk olielevering

Læs om oliefyr fra OK

Læs mere om OK's fyringsolie