Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Hvor hurtigt kan OK levere fyringsolie?

Vi leverer normalt fyringsolie inden for 5 hverdage efter, at du har bestilt. Står du pludselig i en akut situation, gør vi alt, hvad vi kan for at levere olien hurtigt til dig. Ring til os på 89 32 24 5189 32 24 51.

Vi tager dog forbehold for perioder med stor belastning på vores distribution. Så vil du være på den sikre side, er det bedst, at du bestiller din fyringsolie i god tid.

Ved levering af fyringsolie samme dag opkræves et tørløbsgebyr på 300 kr. inkl. moms.

Hos OK har vi en service, vi kalder automatisk olielevering. Er du tilmeldt automatisk olielevering, slipper du for selv at gå og holde øje med, om der er olie på tanken. Vi kommer helt automatisk med olien, når det er tid.

Læs om automatisk olielevering

Læs om oliefyr fra OK

Læs mere om OK's fyringsolie