Hvad er listeprisen på fyringsolie?

​En listepris er den pris, der er fastsat ud fra den internationale markedspris. Man kan derfor tale om, at listeprisen er rettesnoren for, hvordan de forskellige olieforhandlere prissætter deres fyringsolie.

Listeprisen udregnes på dagsbasis, og den er påvirket af både basisprisen for olien, moms samt skatter og afgifter. Derfor er prisen på fyringsolie også meget varierende – ikke kun fra måned til måned, men også fra dag til dag.

Se også hvad der bestemmer prisen på olie

Se OK's listepris på fyringsolie