Dækker OK Campingvognsforsikring også campingvognens indbo og fortelt?

Ja, OK Campingvognsforsikring dækker skader på din campingvogn, teltvogn og fortelt, og er også inklusiv en gratis indboforsikring, som dækker de ting, der normalt befinder sig i campingvognen.

Du har mulighed for at vælge en højere forsikringssum, hvis den sum, som er standard i campingvognsforsikringen, ikke er nok til at dække dit indbo.

Læs mere om OK Campingvognsforsikring