Kan jeg tegne OK Lønforsikring, hvis jeg er projektansat i én virksomhed, men modtager løn fra forskellige afdelinger i denne virksomhed?

Ja, du kan godt tegne en OK Lønforsikring.

Du kan tegne forsikringen, selvom du måske går fra det ene tidsbestemte projekt til det andet. Men du kan ikke få dækning, når det projekt, du er ansat til, er udløbet.

Der gælder den særlige undtagelse, at hvis du bliver ufrivilligt ledig for eksempel fire måneder før det forventede udløb af projektet, kan du få tillægsforsikring i de fire resterende måneder. Du kan dermed kun få udbetaling fra tillægsforsikringen i den periode, som jobbet var aftalt til. Forsikringen dækker ikke ledighed, som du har eller burde have kendskab til.

Læs mere om OK Lønforsikring