Kan jeg også komme hjem med OK Rejseforsikring, hvis min rejseledsager bliver nødt til at rejse hjem?

Så længe du er påført samme billet eller deltagerbevis, eller har købt rejsen sammen med din rejseledsager i den hensigt, at I skal rejse sammen, så er du automatisk dækket af OK's rejseforsikring for bl.a. hjemtransport, hvis din rejseledsager bliver nødt til at rejse hjem.

Læs mere om OK Rejseforsikring