Hvordan er jeg dækket med OK Sundhedsforsikring, hvis jeg har kroniske lidelser?

Med en OK Sundhedsforsikring kan behandling af kroniske lidelser dækkes i op til 3 måneder fra diagnosen er stillet, så længe den stilles i forsikringstiden. Der er 24 måneders karens for eksisterende lidelser – det vil sige, at man skal have været omfattet af forsikringen i 24 måneder, inden der er dækning for eksisterende lidelser.

Man kan uanset dette benytte SundhedsNavigator fra tegningstidspunktet uden karens.

Læs mere om OK Sundhedsforsikring