Kan jeg få skiftet min ladeboks fra en anden leverandør til OK's ladeboks-løsning?

Vælger du at leje din ladeboks inkl. el fra OK, kan du komme i gang fra 0 kr. plus et månedligt abonnement, hvis du allerede har en godkendt ladeboks-installation fra en anden ladeinstallatør.

Læs mere om installation af ladeboks

Vi godkender som udgangspunkt ladeboks-installationer fra de gængse operatører på markedet, som følger de nye standarder indenfor installation af ladebokse.

Mere om eksisterende ladeboks-installation

Få en ladeløsning i hjemmet

Find den rigtige ladeløsning

Opladning i hjemmet fra OK

Mere om opladning af elbil