Hvor meget skal jeg tanke for at få Bonus Taletid eller Bonus Data hos OK Mobil?

Du skal tanke mindst 50 eller 100 liter på en måned for at optjene bonus hos OK Mobil. Hvor meget bonus du optjener, afhænger af hvilken mobilpakke du har valgt hos OK Mobil, og hvor meget brændstof du tanker på en måned.

Hvilken type bonus du får afhænger af hvad du selv har valgt, og hvilken type mobilpakke du har. Har du eksempelvis en mobilpakke med fri taletid, så får du mest gavn af at optjene Bonus Data.

Se OK Mobils pakker