Hvordan ser jeg mit forbrug for parkering?

Du kan se en kvitteringsoversigt i OK-appen, så du altid kan holde styr på, hvor meget det har kostet dig at parkere.

Læs mere om OK Parkering

Som kunde hos OK kan du også se oversigten, hvis du logger på selvbetjeningen Min OK.

Log på Min OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem