Der er naturgas i det område hvor jeg bor. Må jeg få monteret et nyt oliefyr?

Nej, du må ikke installere oliefyr i et område, hvor der er naturgas.

I marts 2012 blev man politisk enige om at lave en plan for udfasning af oliefyr som opvarmningsform. Derfor har man fra 2016 ikke må installere oliefyr i huse, der hvor der tilbydes fjernvarme eller naturgas som opvarmnings form.

Læs mere om oliefyr fra OK