Er der nogen fordel ved at skifte et gammelt oliefyr ud med et nyt oliefyr?

Ja, der er flere fordele ved at udskifte dit gamle oliefyr med et nyt fyr:

  • Du sparer mange penge til service og vedligeholdelse
  • Du sparer penge på olie, da dit nye oliefyr er langt mere effektivt
  • Du sparer miljøet for udledningen af CO2.

Læs mere om oliefyr fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem