Hvilke typer oliefyr findes der?

Der findes to typer oliefyr: et almindeligt oliefyr og et kondenserende oliefyr.

Forskellen på de 2 typer fyr er, at det kondenserende oliefyr opvarmer vandet i radiatorsystemet med den varme røg fra forbrændingen af olie. Det gør det kondenserende oliefyr mere effektivt end et almindeligt oliefyr, hvor kun selve afbrændingen af olien bruges til opvarmning.

Læs mere om oliefyr fra OK