Kan jeg få tilskud til et nyt oliefyr?

Nej, det kan du ikke længere pr. 01. januar 2019. Men derfor kan det stadig være værd at overveje, om du skal skifte oliefyret eller vælge en helt anden opvarmningsform, f.eks. en varmepumpe.

Læs mere om oliefyrsservice fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem