Jens Jørgen Nielsen ​

Født: 17. november 1955

Gruppe: Medarbejdervalgt

Medlem af OK’s hovedbestyrelse siden: 2001

Baggrund:

- Jeg er født og opvokset i Svorbæk, som ligger imellem Odder og Malling. Efter handelsskolen kom jeg i lære i Kvickly Odder og blev udlært herfra i 1976. Jeg fortsatte i Odder nogle år, men søgte så ind i FDB, hvor jeg var i en årrække, bl.a. som sælger og senere driftskonsulent med fokus på Non-Food området. I 1989 kom jeg til OK, hvor jeg har været siden. Min første stilling var som fuldmægtig i region Østjylland med fokus på salg, og i dag er jeg storkunde-salgschef inden for energiområdet. Samtidig fungerer jeg som bindeled mellem hovedbestyrelse og repræsentantskabet, med alt hvad det indebærer af praktiske opgaver.

Jens Jørgen Nielsen

Fritidsinteresser:

- Jeg kan godt lide at gå på jagt og har to jagthunde, som jeg bruger tid på at træne. Jeg følger også meget med i sport – særligt fodbold og håndbold. Ellers går fritiden med at passe jorden på min ejendom, hvor jeg dyrker foder til mine islandske heste og det kødkvæg, jeg har gående.

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- Jeg blev opfordret til at stille op af kollegaer, og det sagde jeg ja til, for jeg kan godt lide at engagere mig i det, jeg har med at gøre, og være med til at præge tingene. Og jeg må sige, at jeg siden starten har været meget glad for at være med. Det er rigtigt spændende at være med til at træffe de store beslutninger for virksomheden, og så er det også ganske motiverende for mig som medarbejder.

Hvad er din mærkesag som bestyrelsesmedlem i OK?

- Det er at sikre, at virksomheden forbliver en god og sund forretning, så OK på den måde kan tage vare på sig selv. Det er også vigtigt for mig, at vi bliver ved med at have en sober forretning, hvor vi fortsat behandler vores kunder på en god måde og samtidig udvikler os hele tiden, så vi kan tilbyde nogle gode og tidssvarende produkter og drive en fornuftig forretning.

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god idé?

- Andelstanken har bevist sit værd igennem mange år og viser sig stadigvæk i dag som et godt fundament for at drive en god forretning. Andelsstrukturen i en virksomhed giver nemlig luft til at udvikle sig, og som tiden har vist, så har det jo været et kæmpe plus for OK at have muligheden for det. Samtidig er beslutningsprocessen også meget nemmere, end den er i andre former for ejerskab.

Øvrige tillidshverv

  • Tidligere bestyrelsesmedlem i Odder Jagtforening
  • Tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Jagthundeudvalg

 

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top