Er der nogle OK-anlæg, hvor jeg ikke får bonus fra Coop?

Nej, det er ikke nogen OK-anlæg, hvor du ikke kan få bonus fra Coop. På alle OK's 670 tankstationer har du mulighed for at få bonus fra Coop, når vi har kampagne.

Hvis du tanker eller vasker bilen hos OK, når der er kampagne og husker at indlæse dit Coop-kort - eller bruger OK's app - , så får du bonus på alle OK-anlæg – uanset om det ligger ved en Coop-forretning, helt for sig selv, eller ved OK Plus.

Find nærmeste OK tankstation