Får jeg automatisk bonus, når jeg betaler med Coop Mastercard eller Coop Bank Visa/Dankort?

​Nej, der gælder det samme for Coop Mastercard og Coop bankkort, som for andre betalingskort. Du skal have et Coop-medlemskort for at få bonus hos OK. Coop-kortet skal indlæses først, og derefter indlæser du betalingskort.

Du kan dog registrere dit Coop-kort i OK’s Tank & Betal-app. Når du har gjort det én gang, vil du fremover automatisk få bonus, når der er kampagne og du betaler med appen. Så behøver du ikke længere bruge dit Coop-medlemskort, når du tanker.