Hvordan ved jeg, hvornår der er bonus-kampagne?

OK melder det ud i forvejen, når der er bonus-kampagne, så alle har en chance for at være med.

Der kommer info på OK's tankstationer, når der er en kampagne, og ellers kan du blive informeret om kommende bonus-kampagner torsdagen inden kampagnen begynder via følgende kanaler:

Coop informerer også i deres nyhedsbrev. I løbet af et kalenderår har vi 10-12 kampagneperioder med bonus.

Læs mere om fordelene ved bonus fra Coop