Hvornår får jeg bonus fra Coop?

Vi kører 11 kampagner om året sammen med Coop. I kampagneperioderne får du 25 øre i bonus pr. liter. Det gælder fra første liter, du tanker. Du skal bare huske at indlæse dit Coop-kort ved tankning i de perioder, hvor vi kører kampagne sammen med Coop. ​​

Den optjente bonus indgår i den bonus, du optjener i Coops butikker, og du kan bruge den til at købe varer i butikkerne eller i Coops netbutik.

Du kan se din optjente bonus på din Coop-medlemskonto onsdagen den efterfølgende uge.​