Hvornår får jeg bonus fra Coop?

Vi afvikler 10-12 Coop-medlemskampagner om året, hvor der gives bonus fra Coop på både benzin, diesel og bilvask. I kampagneperioderne får du:

• 25 øre i bonus pr. liter benzin og diesel
  • 5 kr. pr. købt bilvask

Du skal blot huske at indlæse dit Coop-kort i betalingsautomaten før betaling i de perioder, hvor vi kører Coop-bonuskampagne. Du kan også benytte OK's app og registrere dit Coop-medlemsnummer heri.

Det er udelukkende i kampagneperioder, at du optjener bonus. Udenfor kampagnerne optjener du IKKE medlemsbonus fra Coop på brændstof eller bilvask, selvom du isætter dit Coop-medlemskort.

Du kan se din optjente bonus på din Coop-medlemskonto onsdagen den efterfølgende uge.​

Mere om bonus på brændstof og bilvask