Sætter I ikke bare prisen op, når der er kampagne?

​Det er i sidste ende den lokale forhandler, der bestemmer prisen på brændstof.

Dog er der ingen grund til at bekymre sig om, at forhandleren sætter prisen op i kampagneperioder. Vi har haft priskrig på benzin og diesel de sidste 10-12 år, så det ville blive straffet med det samme i den lokale konkurrence. Til gengæld kan man forestille sig, at konkurrenterne vil give deres pris et lille nøk nedad, når OK og Coop kører bonuskampagne.​​

Læs mere om bonus fra Coop