Kan jeg bruge OK-appen til opladning af elbilen?

Med OK-appen har du flere muligheder til opladning af elbilen. OK-appen kan nemlig både bruges til opladning med din ladeboks i hjemmet, samt når du er på farten og skal finde din nærmeste ladestander. Fælles for begge funktioner er, at du kan følge dit kWh-forbrug på alle ude- og hjemmeladninger ét sted. Hvordan du bruger disse to funktioner, gennemgår vi nedenfor.

Læs mere om OK's app

Hvordan finder jeg nærmeste ladestander med OK's app?

Du kan se OK's ladestandere i OK-appen, som du måske kender fra OK's konventionelle tankstationer. Her er det muligt at se, hvor de forskellige ladestandere befinder sig, ligesom du kan tilgå ladestanderne via appen for start/stop af opladning samt betaling. Du finder den nærmeste ladestander ved at trykke på 'Opladning' inde i appen. I undermenuen skal du vælge 'Find'.

Når du klikker på en ladestander i appen, finder du blandt andet:

• Adresse på ladestanderen
  • Antal km til destinationen
  • Priser på hver type af ladestandere
  • Se ledighed og hastighed på alle OK's ladestandere

Find nærmeste ladestanderSe vores ladepriser

Hvordan bruger jeg OK-appen til opladning af elbilen i hjemmet?

Det er nemt og hurtigt at bruge OK-appen til at holde styr på hjemmeladningen af din elbil. Når din ladeboks er opsat og installeret, skal du gøre følgende i appen:

• Åbn OK-appen og tryk på 'Oplad nu'
  • Sæt ladekablet i bilen
  • Opladningen starter

Med OK-appen kan du desuden planlægge opladningen af elbilen på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. Du finder dagens kWh-priser i appen under 'Planlæg'.

Læs mere om opladning med OK-appen

Er du interesseret i en ladeløsning fra OK?Køb en ladeboks fra OKLej en ladeboks fra OK