Kan jeg få tilskud til en hjemmelader?

Nej, du kan ikke få tilskud til en hjemmelader til opladning af din elbile eller plug-in hybrid.

Men vælger du en OK Ladepakke - Leje inkl. el fra OK, kan du komme i gang fra kun 2.995 kr. for oprettelse inkl. installation af din OK-ladeboks. Du får en komplet ladeløsning, hvor OK står for alt fra installation til support, til en attraktiv oprettelsespris og du betaler kun for den el, du bruger. Du kan også få Coop-bonus, når du vælger OK Ladepakke.

Du får også refusion af din elafgift med OK's ladepakke.

Læs mere om elafgiftsrefusion

Læs mere om OK Ladepakke