Kan jeg få gratis opladning af elbilen hos OK?

Nej, du kan desværre ikke få gratis opladning af elbilen hos OK. Det har tidligere været gratis at lade elbilen hos OK i forbindelse med test og opstart af ladestandere, men det er altså ikke længere gældende.

Der kan dog undtagelsesvist være ekstraordinært gode priser på opladning, eksempelvis ved indvielse af en ny ladestation, i en begrænset periode.

Find nærmeste OK ladestander

Hvordan får jeg gratis eller billig opladning elbilen?

Du kan nogle gange hos nogle udbydere købe et abonnement, hvor opladning er inkluderet uanset hvor du lader. Så kan du i princippet oplade din elbil 'gratis'. Den enkelte opladning er dermed inkluderet i abonnementsprisen, men for langt de fleste elbilsejere, vil prisen for abonnementet overstige den pris, som du skal betale for den enkelte opladning.

Såkaldt 'gratis opladning' via abonnement er sjældent den billigste løsning, medmindre du har et ekstraordinært stort kørselsbehov, og du samtidig ikke har mulighed for oplade elbilen hjemme.

Sådan vælger du den bedste ladeløsning

Hvorfor er der nogle gange gratis opladning på ladestandere i Danmark?

Du vil fra tid til anden kunne finde enkelte ladestandere, hvor du kan oplade din elbil helt gratis. Langt de fleste ladestandere kræver dog betaling, og du vil ofte kun finde gratis ladestandere i forbindelse med åbningen af en ny ladestander eller andre tidsbegrænsede tilbudskampagner.

Hvis du er på farten og leder efter en billig opladning af elbilen kan du med OK's app til hver en tid se, hvad opladning koster ved OK's ladestandere og finde den nærmeste ledige ladestander via kortet i appen.

Læs mere om opladning med OK-appen

Se OK’s ladestationspriser

Andre gratis fordele med elbil

4 timers gratis parkering i Aarhus

I Aarhus kommune får du gratis parkering til elbilen de første 4 timer, når du parkerer på kommunale parkeringsområder.

Læs mere om parkering i Aarhus med OK-appen

Den billigste ladeløsning er opladning med ladeboks

Selvom det ikke er gratis at oplade elbilen med en ladeboks i hjemmet, er det oftest den bedste og billigste løsning for langt de fleste. Hos OK har du muligheden for købe eller leje en ladeboks, hvor du har mulighed for refusion på strømmen til din elbil, hvis du samtidig har en elaftale med OK. Du får dermed en komplet løsning, hvor vi står for det hele.

Læs mere om opladning fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om elbil-opladning

top