Hvem er dækket af en indboforsikring?

Indboforsikringen dækker alle i husstanden. Det vil sige de personer, der har folkeregister-adresse på samme adresse som forsikringstageren.

Delebørn under 18 år, der bor alene, er også dækket af indboforsikringen. Og hvis din ægtefælle eller samlever bor på plejehjem eller i beskyttet bolig, så er han eller hun også dækket af indboforsikringen.

Udeboende børn under 26 år, som er ugifte og bor alene kan vælges som tilvalgsforsikring til indboforsikringen.

Læs mere om OK Indboforsikring