Hvilke klinikker og steder kan jeg vælge med OK Sundhedsforsikring?

​Behandling via din OK Sundhedsforsikring skal som udgangspunkt ske i Dansk Sundhedssikrings kvalitetssikrede netværk. Ønsker du et bestemt behandlingssted vil dette blive lyttet til, og man vil forsøge at imødekomme ønsket med mindre specielle forhold gør sig gældende, f.eks. familiære forhold eller lign.

Læs mere om OK Sundhedsforsikring