Hvad sker der med min naturgasaftale, når den overgår til OK?

Din aftale fortsætter uændret og på de samme betingelser som hidtil. Du modtager et brev eller en e-mail fra OK, hvor du kan læse mere.

Mere om naturgas fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem