Får jeg en kvittering for min parkering via OK’s app?

Ja, du får en kvittering for din parkering, hver gang du har parkeret med OK-appen. Du kan altid se en oversigt over dine kvitteringer i appen, og som kunde hos OK kan du også se oversigten, hvis du logger på Min OK.

Du kan også videresende dine kvitteringer via e-mail direkte fra din telefon. Det er smart til udlægshåndtering, og det er selvfølgelig helt gratis at videresende kvitteringer. Du kan også tilføje noter til dine kvitteringer.

Log på Min OK