Hvem ejer og administrerer de parkeringspladser, jeg kan parkere på med OK-appen?

De parkeringspladser, som du kan parkere på med OK-appen, er kommunalt ejede. Det er derfor også den pågældende kommune, der driver og administrerer parkeringspladsen og beskæftiger f.eks. parkeringsvagter, der udfører parkeringskontrol og kan udstede bøder på parkeringspladsen.

OK ejer og administrerer altså ingen parkeringspladser. OK-appen er en betalingsløsning for parkering, men det vil i alle tilfælde være kundens eget ansvar at parkere korrekt. Husk derfor altid at orientere dig via den lokale skiltning, før du parkerer.

Læs mere om OK-appen