Hvor kan jeg parkere gratis i København?

Der er enkelte steder mulighed for gratis parkering i København. Du kan parkere gratis i en tidsbegrænset zone – i et begrænset tidsrum. Dette tidsrum kan du aflæse fra skiltene i zonen. Det er vigtigt, at du husker at sætte p-skiven i disse zoner.

Læs mere om parkeringszonerne i København

Prøv OK-appen til parkering

Gratis parkering ved stationer

Når du skal ind i København eller til Kastrup Lufthavn, kan det være besparende at udnytte de gratis parkeringspladser ved tog- og metrostationer i nærheden. Disse stationer med gratis parkering er eksempelvis Øresund Metro, Amager Strand Station og Femøren Station.

Gratis parkering i København søndag og helligdage

Du kan parkere gratis på offentlige parkeringspladser i København på søndage og følgende dage: Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, påskedag, 2. påskedag, Store bededag, Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag, pinsedag, 2. pinsedag, juleaftensdag, juledag, 2. juledag.

Gratis parkering i København med elbil

I København er der gratis parkering på offentlige parkeringspladser i gadeplan for elbiler, brintbiler og elmotorcykler. Kører du i et af disse køretøjer, parkerer du som normalt, men uden at betale. Du skal blot huske at benytte p-skiven på steder, hvor der er skiltet med lokale parkeringsrestriktioner.

Mere om parkering i Kbh. med OK's app

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om parkering

top