Gør OK noget for at udvikle vedvarende energi?

​Udviklingen af vedvarende energi ligger os naturligt meget på sinde. Vi arbejder blandt andet sammen med andelsselskabet Daka om at udvikle biodiesel af animalsk fedt, der er et restprodukt af deres egen produktion.

Derudover følger vi med stor interesse og opmærksomhed udviklingen inden for brintteknologi og brændselsceller til køretøjer. På den måde håber vi at blive blandt de første til at forhandle og distribuere brint til den brintdrevne bil, når den dag kommer.

Læs mere om OK og miljøet