Hvad er Trafiksikkerhed i Øjenhøjde?

​Med over 100 tankvogne fra OK på gaden hver dag, vil vi gerne medvirke til at øge trafiksikkerheden. Det gør vi blandt andet gennem den landsdækkende kampagne Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.

Sammen med en rækker partnere kører OK ud til skoler og fortæller børn om, hvad de skal være opmærksomme på i mødet med store lastbiler. Kampagnen henvender sig til børn i 2.- 4. klasse, og skolebesøgene afvikles hvert forår. Siden kampagnestarten i 2004 har mere end 75.000 børn modtaget undervisningen.

Læs mere om Trafiksikkerhed i Øjenhøjde her