Hvad gør OK for miljøet?

​Miljøet er en mærkesag for os. OK er det eneste forbrugerejede energiselskab i Danmark, og netop derfor føler vi, at vi har et særligt ansvar for miljøet.

Vi er klar over, at vores produkter udgør en potentiel miljørisiko, hvis de ikke håndteres og bruges korrekt. Hos OK arbejder vi derfor hele tiden på at skærpe og optimere miljøsikkerheden i den daglige omgang med vores produkter. OK's modtagelse, lager og udlevering er ISO 9002-godkendt. Det sikrer en høj ensartet kvalitet i både produkterne og i opbevaring og håndtering af dem.

Læs mere om OK og miljøet