Der er fjernvarme i det område hvor jeg bor. Må jeg få installeret et nyt oliefyr?

Nej, du må ikke installere oliefyr i et område, hvor der er fjernvarme.

I 2012 blev man i regeringen enige om at lave en plan for udfasning af oliefyr som opvarmning. Derfor må man fra 2016 ikke længere installere oliefyr i huse i boligområder, hvor der tilbydes fjernvarme eller naturgas som alternativ opvarmning.

Læs mere om oliefyr fra OK