Kan jeg få en elaftale til min elbil?

Både ja og nej. Du kan ikke få en elaftale specifikt til din elbil, men når du køber eller lejer en ladeboks fra OK, kan du også vælge en OK elaftale, hvilket giver dig adgang til en række fordele.

Måleren på din ladeboks er ikke et selvstændigt målepunkt, så forbruget på ladeboksen indgår i din husstands samlede elforbrug.

Fordele ved elaftale og ladeboks fra samme leverandør

Hvis du vælger en ladeboks til din elbil inkl. elaftale fra OK, så får du med OK som elselskab en række fordele. For mange er den vigtigste fordel, at det giver mulighed for automatisk elafgiftsrefusion, hvilket betyder, at du kan få afgiftsrefusion for den el, som du bruger til at oplade din elbil - forudsat, at du ikke allerede får afgiftsrefusion for f.eks. et solcelleanlæg.

Derudover kan en elaftale hos OK som elselskab give dig følgende fordele:

Hvis du har en eksisterende ladeboksinstallation, som vi kan godkende, så kan vi eventuelt blot skifte din ladeboks, så bliver oprettelsen billigere.

Læs mere om, hvilke krav OK har her
Find den bedste ladeløsning til din elbil

Hvilken type elaftale bør jeg vælge?

Hvis du ønsker at bruge OK som elselskab i forbindelse med dit valg af ladeløsning anbefaler vi, at du vælger en af vores to spotpris-elaftaler:

  • OK El Spotpris: Elprodukt med vores laveste tillæg til indkøbsprisen, hvor du også betaler et månedligt abonnement til OK
  • Grøn OK El Spotpris: Som OK El Spotpris med et lidt højere tillæg til indkøbsprisen og inklusiv grøn strøm fra danske vindmøller

Vores spotpris-elprodukter er typisk velegnede til dig, der har et elforbrug over 3.800 kWh - dermed også dig, der har elbil.

Se beregningseksempler for el fra OK

Køb en ladeboks fra OK

Lej en ladeboks fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om hjemmeopladning

top