Hvad gør jeg som naturgaskunde, hvis jeg flytter?

Når du flytter, skal du være opmærksom på at kontakte din naturgasleverandør. Det gælder både ved fraflytning og ved indflytning.

Ved fraflytning
Kontakt OK senest 3 hverdage før flytning og tidligst 2 måneder før flytningen:
Du skal angive din nye adresse, samt aflæsningen af naturgasmåleren. Ring til OK på 70 10 20 3370 10 20 33.​

Ved indflytning
Kontakt OK senest 14 dage efter flytning og tidligst to måneder før:
Du skal angive en aflæsning af naturgasmåleren. Ring til OK på 70 10 20 3370 10 20 33.​

Læs mere om naturgas fra OK