Hvem er mit distributionsselskab vedrørende naturgas?

Uanset hvor du bor i Danmark, så er dit distributionsselskab, når det drejer sig om naturgas, Evida. Dog er Evida delt ind i tre områder: Nord, Syd og Fyn.

Læs mere om Evida

Navnet Evida optræder derfor på din naturgasfaktura, opgørelse fra Betalingsservice m.m. Evida distribuerer naturgas i Danmark til mere end 400.000 hjem og virksomheder.

Du kan frit vælge din naturgas-leverandør, som du betaler dit naturgasforbrug til. Distribution og afgifter på naturgas betales til distributionsselskabet. Det samlede totalforbrug for dit naturgasforbrug er det samme, uanset om du får en eller to regninger.

Læs også 'Hvorfor skal jeg betale til mit gamle naturgasselskab'?

Mere om naturgas fra OK