Kan jeg få naturgas på min adresse?

Du kan få installeret naturgas som opvarmning, hvis du bor i et område, hvor der allerede er lagt naturgas ind. Dvs. ikke alle kan få naturgas på deres adresse. Selvom naturgas-løsningen ikke er tilgængelig for alle, så er den dog så bredt udrullet, at langt de fleste har mulighed for at få naturgas installeret. Dog undtaget nogle enkelte danske øer.

Hvis du ikke selv ved, hvorvidt du kan få naturgas på netop din adresse, kan vi hos OK hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte vores dygtige kundeservice, som hurtigt kan hjælpe dig med at afklare, om du kan få naturgas.

Hvis du derimod selv finder ud af, at du bor i et område med naturgas, er det heldigvis let at installere et naturgasfyr i boligen.

Hvor hurtigt kan jeg få installeret naturgas?

Tidshorisonten for at få naturgas installeret afhænger af, hvilken opvarmningsform du skifter fra. Det vil typisk tage et 1-2 dage at skifte fra f.eks. fyringsolie, hvorimod det vil tage cirka 7 dage at skifte fra elvarme til naturgas.

Når du skal have installeret naturgas vil det være en autoriseret VVS-installatør, som står for installationen af dit nye naturgasfyr, så du kan være tryg ved, at det hele er sat korrekt op.​​​

Læs mere om naturgas fra OK

Kvinde sidder i vindueskarm med fødder på radiator

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top