Kan jeg få naturgas som opvarmningsform?

Du kan få installeret naturgas som opvarmning, hvis du bor i et område, hvor der er lagt naturgas ind. Dvs. det er ikke alle, som kan få naturgas. Bor du i et område med naturgas, er det heldigvis let at installere et naturgasfyr i boligen.

Installation af naturgas tager ganske kort tid, så du hurtigt er klar til at opvarme din bolig. Det er en autoriseret VVS-installatør, som står for installationen af dit nye naturgasfyr​.​​​

Læs mere om naturgas fra OK