Hvor får OK mine aflæsningsdata for naturgas fra?

​Vi modtager alle data omkring aflæsninger af dit naturgasforbrug fra dit netselskab.

Det betyder, at hvis du har oplysninger om ændringer i dit forbrug af naturgas, så skal du oplyse det til netselskabet.

Læs mere om naturgas fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem