Hvordan udregnes OK's variable naturgaspris?

​Når du har en gasaftale til variabel pris hos OK, kender du altid den gældende pris.

Vi baserer den aktuelle naturgaspris på basis af den foregående måneds børspriser på den nordiske gasbørs, Gaspoint Nordic.

Læs mere om OK Gas Variabelpris 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem