Hvornår modtager jeg faktura på naturgas fra OK?

OK sender 4 fakturaer om året – typisk 3 acontoopkrævninger og 1 årlig opgørelse med tilhørende acontoopkrævning for din naturgas.

Faktureringerne vil forfalde midt i den gældende acontoperiode. Det betyder, at når regningen skal dække januar, februar og marts, vil du modtage opkrævning medio februar.

Den første acontoregning vil dog typisk komme d. 20. i samme måned, hvor din naturgasaftale er startet.

Læs mere om naturgas fra OK