Hvordan kommer jeg i gang med parkering via OK’s app?

Det eneste, du skal gøre for at bruge OK’s app til parkering, er at hente OK’s gratis app til din mobiltelefon. I appen kan du oprette bruger, registrere din bil og vælge betalingsmiddel – helt uden binding.

Se også 'Kan jeg bruge OK Parkering uden at være kunde hos OK?'

Med OK’s app er det nemt at finde nærmeste parkeringsmulighed og desuden starte, forlænge og afslutte din parkering fra dit forsæde eller på farten. Dermed slipper du for kø ved billetautomaten, og du sparer tid og desuden penge, hvis du stopper parkeringen tidligere end forventet.

Læs mere om OK-appen