For A. Enggaard er gode relationer vigtige

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. Gennem de knap 80 år, familievirksomheden har eksisteret, har der været et klart fokuspunkt, som hedder ansvarlighed. Det er både i forhold til egen virksomhed og i relation til leverandører.

Siden 1997 har A. Enggaard været medejer af energiselskabet OK, hvor de handler brændstof til maskinerne og smøremidler. Samarbejdet rækker dog længere tilbage end til indgåelsen af medejerskabet.

”For os er en god leverandørrelation vigtig, så vi får den støtte, vi har behov for. Det er vigtigt for os at have en god dialog, så vi sammen kan justere og tilpasse samarbejdet. Vi flytter ikke leverandør bare for at flytte - det handler om tillid og ordentlighed,” siger entreprenør hos A. Enggaard, Leif Birkbak.

Forventer det samme fra modsatte side
”Der kommer ikke nogen her i huset, som vi ikke kan snakke med, og som vi ikke har tillid til. Vi forventer, at vores leverandører og samarbejdspartnere opfører sig ordentligt og har nogle sunde værdier. Det afspejler også, hvem vi er,” siger Leif Birkbak.

Ud over konventionel diesel og biodieselen HVO, køber A. Enggaard også smøremidler hos OK. OK’s rådgivning har været vigtig i forhold til smøremidlerne, som A. Enggaard har haft brug for til virksomhedens værksted, når maskinerne kommer ind til service.

”Det er vigtigt at få den rigtige løsning omkring smøremidlerne til de forskellige maskiner, og derfor er den rådgivning, vi får hos OK vigtig,” siger Leif Birkbak.

 

Om A. Enggaard

-  A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. De løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.

-  Gennem de seneste år har A. Enggaard gennemført en række større byudviklingsprojekter, heriblandt Ceres Byen i Aarhus og Østre Havn samt Spritten i Aalborg

21. sep. 22
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Relaterede fotos

Download fotos til brug i dit pressemateriale

Anne Dyrholm
Kommunikationskonsulent
top