Kan jeg betale præmien for min OK Rejseforsikring en gang månedligt?

​Ja, alle præmier for OK Forsikring opkræves en gang om måneden via din OK-konto, og du kan også betale din OK Rejseforsikring månedligt.​

Læs mere om OK Rejseforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem