Kan jeg ændre mobilpakke midt i en måned hos OK Mobil?

​Ja. Hos OK Mobil kan du godt ændre din mobilpakke midt i en måned. Du kan både ned- og opgradere din pakke. Du kan selv ændre din mobilpakke ved at logge ind på Min OK og 'Skift pakke'.

Sådan ændrer du til en mindre mobilpakke hos OK Mobil:

Skifter du til en mobilpakke med samme pris eller lavere pris, så sker ændringen og betalingen ved næste månedsskifte.

Sådan ændrer du til en større mobilpakke hos OK Mobil:

Ændres din mobilpakke for eksempel til en større midt i måneden, vil du blive opkrævet differencen på abonnementerne på din OK Mobil konto, tilsvarende de resterende dage af måneden. Skiftet sker med det samme.

Se OK Mobils mobilpakker

Gå til Min OK