Kan jeg ændre mobilpakke midt i en måned hos OK Mobil?

​Ja. Hos OK Mobil kan du godt ændre din mobilpakke midt i en måned. Du kan både ned- og opgradere din pakke. Du kan selv ændre din mobilpakke ved at logge ind på Min OK Mobil under 'Mit nummer' og 'Skift mobilpakke'.

Hvis du ændrer din mobilpakke midt i en måned, vil du enten få tilbageført eller blive opkrævet ud fra det antal dage der er tilbage i måneden, alt efter om du ned- eller opgraderer din pakke.

Sådan ændrer du til en mindre mobilpakke hos OK Mobil:

Ændres din mobilpakke for eksempel til en mindre pakke midt i måneden, vil du få differencen på pakkerne, tilsvarende de resterende dage, sat ind på din OK Mobil konto.

Sådan ændrer du til en større mobilpakke hos OK Mobil:

Ændres din mobilpakke for eksempel til en større midt i måneden, vil du blive opkrævet differencen på abonnementerne på din OK Mobil konto, tilsvarende de resterende dage af måneden.

Se OK Mobils mobilpakker

Gå til Min OK Mobil