Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Kan jeg ændre mobilpakke midt i en måned hos OK Mobil?

​Ja. Hos OK Mobil kan du godt ændre din mobilpakke midt i en måned. Du kan både ned- og opgradere din pakke. Du kan selv ændre din mobilpakke ved at logge ind på Min OK og 'Skift pakke'.

Du kan skifte pakke så ofte du vil hos OK Mobil, det koster ikke noget at skifte. Skiftet sker med det samme.

Du betaler blot forskellen til en dyrere pakke, eller får eventuelt penge tilbage på din OK Mobil-konto, tilsvarende de resterende dage af måneden ved næste månedsskifte.

Se OK Mobils mobilpakker

Gå til Min OK