Hvorfor vælge naturgas?

Der findes en lang række fordele ved at vælge naturgas til at opvarme din bolig. De to største fordele ved naturgas er:

• Mindre CO2-udledning - dermed kan du være med til at gøre en ekstra indsats for at reducere det samlede CO2-udslip.
  • Besparelser på varmeregningen, hvis du skifter fra f.eks. elvarme, olie eller kul.

Du sparer miljøet for helt op til 40-50 % CO2 ved at skifte fra elvarme til naturgas som opvarmningsform, og op til 25-30 %, når du skifter fra olie til naturgas.

Desuden slipper du for at tænke på at skulle fylde dit fyr eller din tank op, da du aldrig løber tør for naturgas.

Herudover fylder et naturgasfyr ubetydeligt lidt, og kan derfor snildt gemmes væk inde i et skab.​

Se de aktuelle naturgaspriser hos OK

Læs mere om naturgas fra OK