Er det en fordel for mig at samle flere produkter hos OK?

Ja, hvis du samler flere produkter hos OK, skal du kun ringe et sted hvis du har spørgsmål. Derudover kan du være med til at støtte din lokale klub eller forening gennem flere af OK’s produkter, f.eks. brændstof og el fra OK.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem