Hvordan opretter jeg mig på Min OK?

Vi opretter automatisk et login til Min OK med en e-mail-adresse, når man bliver kunde hos OK. Dog har vi ikke e-mail-adressen på alle vores nye overflyttede Ørsted-kunder, derfor er det desværre ikke alle, der kan logge ind med deres e-mail-adresse første gang, de logger ind.

Log ind med e-mail-adresse
Hvis du er en af de kunder, vi har en e-mail-adresse på, bliver du automatisk oprettet i Min OK. Du skal bruge en adgangskode for at logge ind, den kan du oprette her.

Du kan også vælge at logge ind med NemId. Den første gang du logger ind med dit NemID, beder vi dig bekræfte din identitet via en e-mail med et bekræftelseslink. Her er det vigtigt, at du bruger den samme mail, som du brugte hos Ørsted.

Log ind med fakturanr. og aftagenr.
Fordi vi ikke har e-mail-adresser på alle kunder, er der en mulighed for, at du ikke kan logge ind med din e-mail. Så skal du i stedet logge ind med dit fakturanr. og dit aftagernr. fra din OK Faktura. Du kan derfor først logge ind, når du har modtaget din første faktura fra OK.

Log ind på Min OK