Hvorfor har OK overtaget mig som naturgaskunde uden mit vidende?

OK har overtaget din naturgasaftale fordi at din tidligere gasleverandør, Ørsted, ønskede at træde ud af gasmarkedet til private. Alt fortsætter som det plejer, og du skal ikke foretage dig noget i forbindelse med overflytningen.

OK har været naturgasleverandør i mange år, og du kan trygt stole på os som din leverandør af naturgas.

Mere om naturgas fra OK