Hvornår bliver jeg faktureret for naturgas næste gang?

Du vil i løbet af september eller oktober 2020 modtage din første faktura fra OK.

Der er enkelte kunder, som kan opleve at deres normale betalingsfrekvens er lidt anderledes i forbindelse med den første faktura fra OK. Dog vil de berørte kunder efterfølgende falde ind i deres normale betalingsfrekvens, så alt igen er, som de plejer.

Har du spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig på 70 12 12 02 eller OKNaturgas@ok.dk.

Mere om naturgas fra OK