Jeg ønsker ikke skifte naturgasleverandør til OK. Hvad gør jeg?

Alle kunder kan frit vælge deres naturgasleverandør. Hvis du ikke har lyst til at skifte til OK som naturgasleverandør, kan du altid selv finde en anden.

Mere om naturgas fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem