Kan jeg få et kontoudtog fra før jeg blev naturgaskunde hos OK?

Hvis du gerne vil have dokumenter fra dit tidligere kundeforhold på naturgas hos Ørsted, kan du bestille det her.

 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem